Ο οργανισμός ASOCIACION JUVENIL INTERCAMBIA σε συνεργασία με το You in Europe σε προσκαλούν να συμμετέχεις στο short EVS που θα διεξαχθεί για 1 μήνα στη Μάλαγα της Ισπανίας, ως εθελοντής στη διεθνή διοργάνωση WORLD TRANSPLANT GAMES, όπου συμμετέχουν αθλητές με μόσχευμα.

Το πρόγραμμα που θα διαρκέσει από 10 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2017, χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει στους εθελοντές διαμονή, διατροφή, έξοδα ταξιδίου, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα μικρό ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέοι και νέες 18-30 ετών.

Εδώ, μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, τα WORLD TRANSPLANT GAMES : http://wtgmalaga2017.com/en/

και στο παρακάτω link μπορείς να μάθεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το project, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του εθελοντή.

Διάβασε όλες τις πληροφορίες προσεκτικά και κάνε την αίτησή σου online εδώ, μέχρι την 1η Μαΐου 2017: https://form.jotformpro.com/71013683111948

Ο Οργανισμός αποστολής (Sending Organisation) στο Project είναι το You in Europe.
Για οποιαδήποτε απορία θα μας βρεις στο youineurope@gmail.com

Καλή επιτυχία!