Δύο νέες θέσεις εθελοντισμού μόλις άνοιξαν για την όμορφη Πορτογαλία, για 11 μήνες!

Θέμα: η πρόωθηση των αξιών της συμμετοχής, της συμπερίληψης και του εθελοντισμού σε παιδιά της περιοχής!

Γιατί να το κάνω; Εκτός από το ότι θα προσφέρεις εθελοντικά το χρόνο σου στις παραπάνω σούπερ ενδιαφέρουσες δράσεις, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις σε μια άλλη χώρα με τα έξοδά σου όλα καλύμμένα, θα γνωρίσεις την κουλτούρα μιας άλλης χώρας, θα συναναστραφείς με νέους εθελοντές από όλη την Ευρώπη, και θα αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητεες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σου ανάπτυξη!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1CJTB_Dkad4aja3fh5z0eiZIsxEWZEyg0/view?usp=sharing

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε το συντομότερο το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο youineurope.evs@gmail.com με κοινοποίηση στο daniela.costa@cjagueda.pt.

Στον τίτλο του email γράφεις “ESC ÁGUEDA 2023” και μέσα στο κείμενο αναφέρεις ότι οργανισμός αποστολής σου είναι το You in Europe.

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων: 28/8/2023

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!