Θα ήθελες να ζήσεις για ένα χρόνο στην όμορφη Faenza της Βόρειας Ιταλίας, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου σε δημιουργικές δραστηριότητες με πολύ… παιχνίδι; Και με όλα τα έξοδά σου καλυμμένα;;;
Ο οργανισμός Semi Acosiazione αναζητά έναν εθελοντή για τη θέση Activity 1: Learn and Play, με κύριο αντικείμενο τις δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά. Θα γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη!

Μη χάνεις χρόνο, κάνε την αίτησή σου άμεσα!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Ακόμη το σκέφτεσαι;

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1KdsBeZaELCxFB7gg3PYP8l3J5Ep7Pj95/view?usp=sharing

και κάνε άμεσα την αίτησή σου! Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρεις ότι ο οργανισμός αποστολής σου είναι το You in Europe!

Ημερομηνία λήξης προθεσμίας αιτήσεων: 5/08/2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMomkb57An5-0HPzRmYgux7ppQ-LinM6JrHE_mojqgxxaXcQ/viewform

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope@gmail.com

Καλή τύχη!