Εθελοντοντής για 9 μήνες σε ένα από τα πιο δραστήρια ψηφιακά ιδρύματα της Ισπανίας, στη Silicon Valley της Ανδαλουσίας, όπως αποκαλείται; Με όλα τα έξοδά σου καλυμμένα; Κι όμως, είναι αληθινό, και σε περιμένει!
Θα έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις το χρόνο σου εθελοντικά, σε πεδία που σε ενδιαφέρουν, να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη; Και όλα αυτά με τα έξοδά σου όλα καλυμμένα από το πρόγραμμα!!! Μη χάνεις ευκαιρία!

Εάν είσαι 18-30 ετών, κάνε την αίτησή σου άμεσα!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο!

https://europaerestu.eu/esc-ies-campanillas/

Στο ίδιο link θα δεις και το σύνδεσμο για να κάνεις την αίτησή σου! Στον φορέα αποστολής, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το «You in Europe»!

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!