Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις 2 αξέχαστους μήνες στην όμορφη Ρουμανία, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου οργανώνοντας δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά; Να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη; Και όλα αυτά με τα έξοδά σου όλα καλυμμένα από το πρόγραμμα!!! Εάν σου αρέσει να δουλεύεις με παιδιά, σου αρέσει να συνεργάζεσαι σε ομάδες, θέλεις να γνωρίσεις την όμορφη Ρουμανία και άλλες κουλτούρες και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι, τότε μη χάνεις ευκαιρία!

Εάν είσαι 18-30 ετών, κάνε την αίτησή σου άμεσα!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1MOp5x8UpPwqPSZzp5uqoZZvGCIuY_wW-/view?usp=sharing

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε το συντομότερο το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο office.ata@gmail.com με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com. (Και τα δύο έγγραφα να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf). Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσεις και τη φόρμα που θα βρεις μέσα στο Infopack!

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!