Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις 9 αξέχαστους μήνες στην όμορφη Τσεχία, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου στο Δημοκρατικό Σχολείο Gaudi School, στο όμορφη και καταπράσινη πόλη Pribor; Να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη; Εάν έχεις εμπειρία στο πεδίο της παιδαγωγικής ή των ανθρωπιστικών επιστημών, ή εάν απλά λατρεύεις να δουλεύεις με παιδιά και σου αρέσει να συνεργάζεσαι σε ομάδες, τότε μη χάνεις ευκαιρία! Αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα!

Και όλα αυτά με τα έξοδά σου όλα καλυμμένα από το πρόγραμμα; Εάν είσαι 18-30 ετών, κάνε την αίτησή σου άμεσα!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1FUh4KkubGimQCW6uB4E0iHHxFVZcAk_4/view?usp=sharing

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μας το συντομότερο το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο youineurope.evs@gmail.com. (Και τα δύο έγγραφα να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf).

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή τύχη!