Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις 2 αξέχαστους μήνες στην όμορφη Ρίγα της Λετονίας, και να εργαστείς εθελοντικά σε ένα Κέντρο Απασχόλησης Νέων; Να γνωρίσεις νέους και νέες από όλη την Ευρώπη, και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική και κοινωνική σου εξέλιξη; Και μάλιστα, όλα αυτά με τα έξοδά σου καλυμμένα από το πρόγραμμα; Εάν είσαι 18-30 ετών, αυτό το καλοκαίρι, κάνε κάτι διαφορετικό που θα σου αλλάξει τη ζωή! Γίνε εθελοντής στην όμορφη καταπράσινη Λετονία!!
To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω link, όπου και θα βρεις τη φόρμα συμμετοχής!
Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα (υπάρχει και μέσα στην ανακοίνωση) μέχρι τη 1 Μάϊου 2023!
Στο πεδίο που ρωτάει «Do you have your sending (supporting) organization? If yes, please, write its title and PIC code» θα πρέπει να συμπληρώσεις το όνομα του οργανισμού μας, You in Europe, και PIC 949508072. Επίσης, για να συμμετέχεις θα πρέπει να είσαι ήδη εγγεγραμμένος στην πλατφόρμα του προγράμματος ESC. Εάν δεν είσαι, μπορείς να εγγραφείς εδώ: https://youth.europa.eu/solidarity_en