Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις 3, 4, ή 7 μήνες στην όμορφη Galicia της Ισπανίας, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου σε φορείς και αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν; Να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτήσεις σημαντικές δεξιότητες για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη; Και όλα αυτά με τα έξοδά σου όλα καλυμμένα από το πρόγραμμα; Εάν είσαι 18-30 ετών και μιλάς καλά Ισπανικά, τότε αυτή η ευκαιρία… ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1IiBPVqeHmBWR3yDvP38LGcGwzTjgz71L/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1g6NjMMX0WyPs5WmkVFogk6pe-NKGnV2J/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1xgbpzeTXgu5Veq2xDCjH0ZBUV46jujZQ/view?usp=sharing

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μας το συντομότερο το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο youineurope.evs@gmail.com. (Και τα δύο έγγραφα να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf).

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή τύχη!