Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς για 11 μήνες στο όμορφο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου στηρίζοντας και εμψυχώνοντας παιδιά που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με νοσοκομεία και κοινωνικές δομές της πόλης; Και όλα αυτά μαζί με νέους από όλη τη Ευρώπη, μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, αποκτώντας ταυτόχρονα σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη!

Και το σημαντικότερο;

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1kTgbXWnKa2gOKg40J8tLZgfcuQK9r3_m/view?usp=sharing

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μας το συντομότερο το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο actorgointernational@gmail.com (με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com(Και τα δύο έγγραφα να είναι επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf).

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope@gmail.com

Καλή τύχη!