Έχοντας διανύσει μια δύσκολη περίοδο πανδημίας, η ψυχική υγεία, η συναισθηματική μας ευεξία και η διεύρυνση της προσωπικής μας ανάπτυξης αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για όλους!

Πώς μπορούν οι πρακτικές όπως η Yoga και η Μη Βίαιη επικοινωνία να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις τις προσκλήσεις,  να προσαρμόζεσαι με ευελιξία και αισιοδοξία, να διασφαλίζεις τη συναισθηματική σου ευημερία και να νιώθεις ότι «ανθίζεις» στην καθημερινότητά σου;

Εάν είσαι 18-25 ετών και σε ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω, τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε μια ξεχωριστή Ανταλλαγή με τίτλο «YOUTH, YOGA AND NON-VIOLENT COMMUNICATION» που θα διεξαχθεί στην όμορφη Coimbra της Πορτογαλίας, από τις 13 έως τις 20 Απριλίου 2022!

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Erasmus+ και καλύπτει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή (3 γεύματα την ημέρα) και τα έξοδα ταξιδίου μέχρι το ποσό των 360 ευρώ. Κόστος συμμετοχής στην ανταλλαγή 30 ευρώ.

Δες όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω link

https://drive.google.com/file/d/1U76_Ec99fvO3Y4ylxP1NUuu87baUJ4Xe/view?usp=sharing

και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 17/2/2022 εδώ:

https://forms.gle/tJaUSUqciSTjpXAd8

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/

Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope@gmail.com