Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς εθελοντικά για 1 χρόνο σε νηπιαγωγεία της Γερμανίας, και όλα αυτά με τα έξοδά σου καλυμμένα; Να γνωρίσεις διαφορετικούς ανθρώπους και εθελοντές από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, και να ζήσεις μια αξέχαστη πολυπολιτισμική εμπειρία που θα σε βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη;

Τότε μη χάνεις χρόνο! Αυτό το πρόγραμμα εθελοντισμού στο όμορφο Leipzig της Γερμανίας, που ξεκινάει τον Μάρτιο, είναι για σένα!
Τo πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ!

https://villa-leipzig.de/european-solidarity-corps/hosting-volunteers?fbclid=IwAR1AhRhOqG2njcbOMJwIRNWIM9TqgJKLxjnLstA7mk0T4D-8Bh8DOgQfITw

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, επικοινώνησε μαζί μας στο youineurope.evs@gmail.com για να σε βοηθήσουμε να συμπληρώσεις την Online αίτηση, καθώς θα χρειαστείς τα στοιχεία του οργανισμού μας!

Η ομάδα του You in Europe