Πως θα σου φαινόταν να περάσεις 10 μήνες στην όμορφη Μάλαγα της Ισπανίας, προσφέροντας εργαστήρια κηπουρικής και δημιουργικών δεξιοτήτων σε άτομα τρίτης ηλικίας;

Το «You in Europe» σε συνεργασία με την Ισπανική οργάνωση «Patronato Hogar Nuestra Señora de los Ángeles» σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο εθελοντικό πρόγραμμα Lets gardening with the elders που θα πραγματοποιηθεί στην Málaga για 10 μήνες, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2022.

Τo πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Εάν θέλεις να πάρεις μια γεύση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διάβασε την εμπειρία του Γιάννη που το έκανε ήδη, και πέρασε αξέχαστα!

«Ένας επίμονος κηπουρός»… η συνέχεια! Ανταπόκριση από τον Γιάννη, εθελοντή μας για 9 μήνες στη Μάλαγα!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ:

https://drive.google.com/file/d/13fMO5TU4xoI_N-iRIBpWxvoQa3bdaloL/view?usp=sharing

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter, όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετάσχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι τις 18/11/2021 στο youineurope.evs@gmail.com. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή word ή Pdf.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο e-mail youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!