Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς εθελοντικά σε ένα Κέντρο Νεότητας στη Γαλλία, υποστηρίζοντας τους νέους της περιοχής αλλά και βοηθώντας σε συναυλίες, φεστιβάλ, εργαστήρια που διοργανώνει το συγκεκριμένο Youth Center; Και όλα αυτά σε ένα διεθνές περιβάλλον, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλες χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς; Αν όλα αυτά σου φαίνονται ενδιαφέροντα, μη χάσεις αυτή την ευκαιρία!

Το You in Europe, σε συνεργασία με το SIJ (Service Information Jeunesse) της Γαλλίας, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος σε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Από… : Το συντομότερο!
Ως: Τον Ιούλιο του 2022!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ:

https://drive.google.com/file/d/13srU2Jv2-c7s84U5Raq4o4xGdhXiN-Dj/view?usp=sharing

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter, όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετάσχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι τις 2/11/2021 στο youineurope.evs@gmail.com. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή word ή Pdf.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο ίδιο email.

Καλή επιτυχία!