Πως θα σου φαινόταν, να περάσεις 3 αξέχαστες εβδομάδες στην Σλοβενία, στο όμορφο Domzale, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο σου στη διοργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων για νέους της περιοχής, με τα έξοδα σου όλα καλυμμένα;

Το You in Europe σε συνεργασία με το Κέντρο Νεότητας της πόλης Domzale, σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα εθελοντισμού Youth for Youth για 3 εβδομάδες στη Σλοβενία, με θέμα την ενημέρωση των νέων για τις δυνατότητες που τους προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+, και την ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Κέντρου.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών, επιδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή, τα έξοδα ταξιδίου έναρξης και λήξης, ενώ δίνεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Πότε; 6 / 9 / 2 0 2 1 – 2 7 / 9 / 2 0 2 1
Που: Στην περιοχή Dob / Domzale

Μη χάσεις την ευκαιρία!
Δες όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω link και κάνε την αίτησή σου τώρα!

https://drive.google.com/file/d/1EYo7HraT4WpJumvUTC9ZXcpoQDk-SCMP/view?usp=sharing

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter, όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετάσχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι τις 16/7/2021 στο info@czm-domzale.si με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή word ή Pdf.

 

Καλή επιτυχία!!!