Είσαι 18 έως 30 ετών και σε ενδιαφέρει να εργαστείς εθελοντικά στην Ιταλία, γνωρίζοντας μια διαφορετική κουλτούρα εκ των έσω και αποκτώντας δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη; Έχεις ψηφιακή επάρκεια και γνώσεις, που θα ήταν χρήσιμες σε άλλους και θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί τους;

Το You in Europe σε συνεργασία με τον Ιταλικό Οργανισμό Convent Center of Language and Art σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα εθελοντισμού «Intergeneraction» που θα λάβει χώρα στην Amantea της Καλαβρίας της Ιταλίας για 4 μήνες, ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2020. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του διαγενεακού διαλόγου μέσω της ψηφιακής εκπαίδευσης, της ενεργού συμμετοχής, της κοινωνικής συμπερίληψης και της πολυγλωσσίας.

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και προσφέρει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Ακολουθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες στα Αγγλικά στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου θα βρείτε και το link της αίτησης για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

https://drive.google.com/file/d/1mpXWxAedYcoSiwIkSp3z7-kit6j0-BIN/view?usp=sharing

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο ίδιο youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!