Είσαι σύμβουλος νέων, κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος, εκπαιδευτικός που ασχολείσαι ενεργά με την υποστήριξη των νέων και σε ενδιαφέρει να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω στις μεθόδους της μη τυπικής εκπαίδευσης;

Το You in Europe σε συνεργασία με τον Γερμανικό οργανισμό Youth Come On, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο σεμινάριο Impro Action Vol 4, με θέμα τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό ως εργαλείο ενδυνάμωσης και εμψύχωσης των νέων!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 14-24 Οκτωβρίου 2020, στο Βερολίνο της Γερμανίας με συμμετέχοντες από την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ισπανία, Ελλάδα, Κροατία και Λετονία.

Διάβασε προσεκτικά το σχετικό φυλλάδιο με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1HdqkY2KYy2wysfybRbLCmJ382u9VG6i8/view?usp=sharing

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή (3 γεύματα) καθώς και το κόστος του ταξιδιού μέχρι το ποσό των 275 ευρώ. Το σεμινάριο έχει κόστος συμμετοχής 70 ευρώ, εκ των οποίων τα 20 ευρώ προκαταβάλλονται στο You in Europe και τα λοιπά 50 ευρώ λαμβάνονται από τον Γερμανικό οργανισμό κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του project στη Γερμανία.

Εάν σε ενδιαφέρει να πάρεις μέρος, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι τη 19 Σεπτεμβρίου 2020!

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο youineurope@gmail.com