Καρναβάλι μες στον καλοκαίρι; Νέοι φίλοι από όλη την Ευρώπη, ταξίδια, διασκέδαση, δημιουργία νέων εμπειριών και απόκτησή νέων δεξιοτήτων; Αν όλα αυτά σε προδιαθέτουν για κάτι αξέχαστο, δεν έχεις άδικο!

To You in Europe σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα εθελοντισμού 1 μήνα (Ιούνιος 2020) στο πανέμορφο Ρούσε της Βουλγαρίας με τίτλο Colour for Carnival με θέμα τη διοργάνωση και συμμετοχή στο Καρναβάλι της πόλης. Συνολικά στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 26 εθελοντές από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών, επιδοτείται από το European Solidarity Corps και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή, τα έξοδα ταξιδίου έναρξης και λήξης, ενώ δίνεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Ακολουθούν όλες πληροφορίες στα Αγγλικά, στο παρακάτω αρχείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: (οι ημερομηνίες στο έγγραφο δεν ισχύουν, δόθηκε παράταση αιτήσεων έως 20 Φεβρουαρίου)

Για να κάνεις την αίτησή σου δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο youineurope.evs@gmail.com, μέχρι τις 10 Μαρτίου 2020! Και τα δύο έγγραφα να είναι επισυναπτόμενο σε μορφή .doc ή pdf.

https://drive.google.com/file/d/1VtOgBHxRJQ5GaYF8U0Y987AlaX6rpxmA/view?usp=sharing

Δες εδώ τι λένε για την αξέχαστη εμπειρία τους εθελοντές παλαιότερων ετών, και κάνε την αίτησή σου!

EVS στο Ρούσε της Βουλγαρίας; Οι 5 εθελοντές μας περιγράφουν μια αξέχαστη εμπειρία!