Σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις περισσότερα για το δίκαιο εμπόριο ή αλλιώς fair trade, τις αξίες του και την φιλοσοφία του; Σε ενδιαφέρει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σχετικά με την αειφορία, την ολιστική προσέγγιση στην καλλιέργεια και κατανάλωση αγαθών, και να έρθεις πιο κοντά με έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής; Και όλα αυτά ζώντας σε μια όμορφη πόλη της Πορτογαλίας για 4 μήνες, με τα έξοδά σου όλα καλυμμένα; Αν είσαι 18-30 ετών, μη χάνεις την ευκαιρία!

Το You in Europe σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό οργανισμό Casa de Juventude Amarante, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο εθελοντικό πρόγραμμα «Natural, Volunteering for Bio, Fair and Local» που θα λάβει χώρα στο όμορφο Amarante της Πορτογαλίας, από τις 1/12/2019 έως τις 31/3/2020.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και την Ε.Ε. και καλύπτει διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης και ασφάλιση.

Διάβασε όλες τις σχετικές πληροφορίες στο infopack και ετοιμάσου να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία! (οι ημερομηνίες στο infopack αφορούν το συνολικό πρόγραμμα)

https://drive.google.com/file/d/1qKzXE4MLnsd3kRPmvbq8_-Ek20gyx_BT/view?usp=sharing

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις, δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στα Αγγλικά, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019 στο youineurope.evs@gmail.com. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι επισυναπτόμενα και σε μορφή word ή Pdf.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο ίδιο email.