To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό Youth Come On που εδρεύει στη Γερμανία, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο σεμινάριο Forum of Changes που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο 1-9 Δεκεμβρίου 2019, με θέμα την απόκτηση δεξιοτήτων για την διαχείριση συγκρούσεων και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα τα οποία εργάζονται με νέους (youth leaders, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, σύμβουλους νέων κ.α) και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα εργαλεία μη τυπικής εκπαίδευσης, με στόχο την εμψύχωση και την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των νέων.

Το σεμινάριο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει διαμονή, διατροφή (3 γεύματα την ημέρα), και έξοδα ταξιδίου μέχρι το ποσό των 275 ευρώ.

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο: 60 ευρώ, εκ των οποίων 30 ευρώ θα αποδοθούν στον οργανισμό Youth Come On ως έξοδα συμμετοχής και 30 ευρώ στο You in Europe ως έξοδα διαχείρισης και συντονισμού.

Διαβάστε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1QG8maJi1rI7lN2dL5e84B4q_LeIkQC7T/view?fbclid=IwAR1TQy5tvfZBW3IobZvItyGuFBORRpACDpyW2WHE0r48fYhCluUGj7a3NtQ

Και κάνε την αίτησή εδώ, μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2019:

https://forms.gle/WQHvnjDEuUfpJvJfA

Αν έχεις απορίες θα μας βρεις στο youineurope@gmail.com

Καλή επιτυχία!