Σου αρέσει να βρίσκεσαι στη φύση, να σχεδιάζεις διαδρομές με το μυαλό σου αλλά και στην πραγματικότητα; Σου αρέσει η ποδηλασία, to teamwork και το να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς;

Εάν είσαι 18-29 χρονών τότε αυτό το πρόγραμμα εθελοντισμού είναι για σένα! Για 2 μήνες, από τις 2 Αυγούστου έως τις 29 Σεπτεμβρίου μαζί με άλλους 6 εθελοντές από την Ευρώπη θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς εθελοντικά στη Σλοβενία με αντικείμενο τη σχεδίαση και σήμανση των ποδηλατικών διαδρομών της ορεινής περιοχής Zasavje!

 

Έτσι θα γνωρίσεις τη Σλοβενία και την κουλτούρα της εκ των έσω και θα περάσεις 2 αξέχαστους μήνες δουλεύοντας με την ομάδα σου στη φύση!

To πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το European Solidarity Corps και καλύπτει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης και λήξης, ασφάλεια, καθώς και pocket money για τα προσωπικά τους έξοδα.

Διάβασε όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω έγγραφο και κάνε την αίτησή σου ως εξής:

Στείλε μας το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στα Αγγλικά, μέχρι τις 13 Ιουλίου 2019 στο youineurope.evs@gmail.com με κοινοποίηση στο vesna.lenic@mct.si. Και τα δύο έγγραφα θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή word ή Pdf. Στον τίτλο του email γράψε το όνομά σου και το «ESC SLOVENIA».

Δες εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

https://drive.google.com/file/d/1npBO1PffxW7LhKEh8SAmkD7HmhbMNPDL/view?usp=sharing

Για κάθε απορία θα μας βρεις στο ίδιο email!

Καλή επιτυχία!