Νέο!!! Short EVS 1 μήνα (Ιούνιος 2019) στο Καρναβάλι του Ruse // Βουλγαρία!

Καρναβάλι μες στον καλοκαίρι; Νέοι φίλοι από όλη την Ευρώπη, ταξίδια, διασκέδαση, δημιουργία νέων εμπειριών και απόκτησή νέων δεξιοτήτων; Αν όλα αυτά σε προδιαθέτουν για κάτι αξέχαστο, δεν έχεις άδικο!

To You in Europe σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα εθελοντισμού 1 μήνα (Ιούνιος 2019) στο πανέμορφο Ρούσε της Βουλγαρίας με τίτλο Step up in your life με θέμα τη διοργάνωση και συμμετοχή στο Καρναβάλι της πόλης. Συνολικά στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 25 εθελοντές από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αίγυπτο, Αζερμπαϊτζάν και Τυνησία (4 από κάθε χώρα).

To πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών, επιδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή, τα έξοδα ταξιδίου έναρξης και λήξης, ενώ δίνεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Για να κάνεις την αίτησή σου δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου και ένα motivation letter στο youineurope.evs@gmail.com, μέχρι τις 12 Απριλίου 2019. Και τα δύο έγγραφα να είναι επισυναπτόμενο σε μορφή .doc ή pdf.

Ακολουθούν όλες πληροφορίες στα Αγγλικά, στο παρακάτω αρχείο.
https://drive.google.com/file/d/1lH9PH33eX0jYYs7gv0toaXbTEo-NlZs-/view?usp=sharing

Δείτε εδώ τι λένε για την αξέχαστη εμπειρία τους εθελοντές παλαιότερων ετών, και κάνε την αίτησή σου!

 

EVS στο Ρούσε της Βουλγαρίας; Οι 5 εθελοντές μας περιγράφουν μια αξέχαστη εμπειρία!

 

By | 21 Ιανουαρίου 2019|European Solidarity Corps, Uncategorized, Προγράμματα 2019|0 Comments

Leave A Comment