Ναι, είναι γεγονός!

Το You in Europe θα έχει το δικό του web radio!!!

Γιατί έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΚΑ2 Erasmus+“Broadcasting Europe – εκκόλαψη κοινωνικών επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα των media”. Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος, εκπρόσωποι του ιταλικού οργανισμού επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική, όπου πραγματοποίησαν διαδραστικό σεμινάριο με τους μαθητές του Λύκειο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής και τους εθελοντές του You in Europe, μαθαίνοντας τους πως μπορούν να φτιάξουν το δικό τους Web Radio.

Το πρόγραμμα Broadcasting Europe συγχρηματοδοτείται από το Erasmus plus program και περιλαμβάνει τον οργανισμό APS Warrols, ως αρχηγό εταίρο, τους οργανισμούς RadioJP Association και Liceo Majorana Laterza από την Ιταλία και 4 άλλους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και σχολεία: Asociación Building Bridges (Ισπανία), Europe4Youth (Πολωνία), το Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής (Ελλάδα) και το You in Europe.

Μέσα από παιχνίδια, energizers, και ανοιχτό διάλογο, μαθητές και εθελοντές γνωρίστηκαν μεταξύ τους, σχεδίασαν το πρόγραμμα του κάθε ραδιοφώνου, διάλεξαν τα ονόματά τους και μετά από αρκετές δοκιμαστικές εκπομπές, είναι έτοιμοι να εκπέμψουν επίσημα στο διαδίκτυο!!!

Οι εκπομπές των EVS εθελοντών μας θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες και το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς!!!

Θα ήθελες να κάνεις τη δική σου μουσική ή ενημερωτική εκπομπή;
Έχεις κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα που πιστεύεις ότι πρέπει να μοιραστείς μαζί μας;
Εάν μένεις στην περιοχή των Νέων Μουδανιών, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε!

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, στο youineurope@gmail.com και να μας παρουσιάσεις την πρότασή σου!!!