Το You in Europe συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με έναν από τους μεγαλύτερους κοινωφελείς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, τον Leonard Cheshire Disability και προκηρύσσει 3 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS με βασικά καθήκοντα την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

  • The Orchard – αναζητείται 1 εθελόντρια για 12 μήνες, έναρξη Δεκέμβριος 2018
  • Gloucestershire House – αναζητείται 1 εθελόντρια για 12 μήνες, έναρξη Δεκέμβριος 2018
  • Arnold House – αναζητείται εθελοντής ή εθελόντρια για 11 μήνες, έναρξη Δεκέμβριος 2018

Δες αναλυτικά την περιγραφή για κάθε θέση στα παρακάτω αρχεία και κάνε την αίτησή σου άμεσα!

https://drive.google.com/file/d/1ZChlNWUBVavGfaPMDVuC6nRcbWCBMQSZ/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1TOiJyOnB-M71MUCvJQOf9Y6_UX_0y1kn/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1BgbBhMPlvK1cfP_6oaxGODCd-YJfXI-3/view?usp=sharing

 

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να περάσεις 12 αξέχαστους μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, στείλε μας το βιογραφικό σου καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στο πρόγραμμα, μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2018,  στο youineurope.evs@gmail.com.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf. Στον τίτλο του email να γράφεις το όνομα του φορέα που σε ενδιαφέρει και το ονοπατεπώνυμό σου πχ “EVS ARNOLD HOUSE PAPADOPOULOU MARIA”.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσεις να μας βρεις στο ίδιο email!