Το You in Europe  σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο κοινωφελή οργανισμό της Βρετανίας, Leonard Chesire Disability, αναζητούν 1 άτομο, 18-30 χρονών για να εργαστεί εθελοντικά σε οργανισμό που ασχολείται με την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

Ακολουθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στα Αγγλικά:

 

https://drive.google.com/file/d/1yvGO7Rm5QUNQw-GWeTFGM0v_Xyu7FMzz/view?usp=sharing

 

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να περάσεις 12 αξέχαστους μήνες στην Αγγλία, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, στείλε μας το βιογραφικό σου καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στο πρόγραμμα, μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2018 στο youineurope.evs@gmail.com.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf. Στον τίτλο του email να γράφεις “EVS MICKLEY HALL 2018” και το ονοματεπώνυμό σου.

Θα ληφθεί υπόψη η προηγούμενη εμπειρία ενασχόλησης με άτομα με αναπηρία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό φιλοξενίας:
https://www.leonardcheshire.org/
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com