Το You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό FIRKA της Ουγγαρίας, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο σεμινάριο για την πρόληψη του φαινομένου της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου από τους μαθητές, που θα διεξαχθεί στην πόλη Alsótold της Ουγγαρίας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται με νέους (youth workers, εκπαιδευτικούς, συμβούλους νέων, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ) και είναι άνω των 21 ετών. Στόχος του προγράμματος, είναι μέσα από μεθόδους της μη τυπικής εκπαίδευσης, να παρέχει στους εκπαιδευόμενος επιπλέον εργαλεία για την αντιμετώπιση του φαινομένου της πρόωρης διακοπής του σχολείου.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει πλήρως διαμονή και διατροφή, καθώς και τα έξοδα ταξιδίου μέχρι το ποσό των 275 ευρώ.

Για το συγκεκριμένο σεμινάριο υπάρχει κόστος συμμετοχής 70 ευρώ, εκ των οποίων τα 40 ευρώ τα αιτείται ο διοργανωτής και καταβάλλονται σε εκείνον κατά την έναρξη του σεμιναρίου. Τα υπόλοιπα 30 αποτελούν τα έξοδα διαχείρισης του προγράμματος και καταβάλλονται στο You in Europe πριν την έναρξή του.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά:

https://drive.google.com/file/d/1xT4Ac0euIPxll7yOMEXaDBycKccRLz8A/view?usp=sharing

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση μέχρι την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018.

https://goo.gl/forms/hVrqJXwsnjehRZeh2

Τα ονόματα των ατόμων που θα επιλεγούν θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο facebook εντός 3 ημερών από την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Καλή επιτυχία! 🙂