Είσαι νέος 18-30, λατρεύεις την επαφή με άλλους πολιτισμούς και ψάχνεις ευκαιρίες να συναναστραφείς με νέους από την υπόλοιπη Ευρώπη? Τότε, μην περιμένεις στιγμή! Συμπλήρωσε την αίτησή σου τώρα!!!

Euroscepticism?? Take your role and… face it!!!
Ανταλλαγή νέων στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής!

Πότε; 31 Αυγούστου-9 Σεπτεμβρίου, 2018
Που; Στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής!
Ποιοι; 36 συμμετέχοντες από Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ισπανία, Πολωνία και Ιταλία, 18-30 ετών (5 άτομα+1 leader από κάθε χώρα)

Ο στόχος αυτής της ανταλλαγής νέων είναι να προωθήσει στους νέους το πολύ κρίσιμο κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο του ευρωσκεπτικισμού και να τους παρακινήσει – μέσω της διαδικασίας μη τυπικής εκπαίδευσης (όπως role plays, διαδραστικά εργαστήρια και υπαίθριες δραστηριότητες)- να εκθέσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους και να προτείνουν μεθόδους για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Έτσι, η ισότιμη συμμετοχή, οι ίσες ευκαιρίες των ιδεών και των απόψεων εκφράζονται πάντα μέσω του εναλλακτικού τρόπου μάθησης που προσφέρει η μη τυπική εκπαίδευση.

Για 10 μέρες θα βρεθείς με νέους από άλλες 5 χώρες της Ευρώπης όχι μόνο για να προσεγγίσετε το θέμα του ευρωσκεπτικισμού, αλλά και να διασκεδάσετε, να μάθετε περισσότερα για την κουλτούρα της κάθε χώρας, να χαρείτε τον ήλιο και της θάλασσα της Χαλκιδικής, εξερευνώντας και τις μαγευτικές παραλίες τις Σιθωνίας.

H ανταλλαγή θα λάβει μέρος στα καταπράσινα και φιλόξενα bungalows Bambola, στην Παραλία των Νέων Μουδανιών.
http://bambola-nea-moudania.hotelschalkidiki.com/el/

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει διαμονή και πλήρη διατροφή. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Δεν καλύπτεται η μετακίνησή σου προς και από τα Ν. Μουδανιά.

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ανταλλαγή, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση συμμετοχής στο παρακάτω link μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe37tUe8O62-Q2zGLtwpbhjvlxrty4u6dRSyTHF2M58HWOkTg/viewform

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/ 
Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope@gmail.com