Το ‘χεις με τα παιδιά, θέλεις να ταξιδέψεις, να προσφέρεις, να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και να αλλάξεις ζωή για 5 μήνες;

Το You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό Wild Carpathia, αναζητεί 2 εθελοντές για το πρόγραμμα EVS Kids for the future, που θα διεξαχθεί στην πανέμορφη γραφική πόλη Sighisoara της Ρουμανίας, από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2018!

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

Αρχικά, διάβασε προσεκτικά τις σχετικές πληροφορίες στα Αγγλικά, στο παρακάτω αρχείο:

https://drive.google.com/file/d/1WUFLKHIcuKMeRC9qLBwfeFzIfA7sXBAk/view?usp=sharing

Έπειτα, δήλωσε συμμετοχή ως εξής:

Στείλε μας το βιογραφικό σου καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγείς τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στο πρόγραμμα, μέχρι τις 18 Ιουλίου 2018 στο youineurope.evs@gmail.com

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!: Και το βιογραφικό και to motivation letter πρέπει να είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ, επισυναπτόμενα σε μορφή .doc ή .pdf. Στον τίτλο του email να γράφεις “EVS WILD CARPATHIA 2018” και το ονοματεπώνυμό σου.

Τέλος, διάβασε εδώ τις ιστορίες των εθελοντών μας που έχουν ήδη βρεθεί στη Ρουμανία για το EVS τους… και άρχισε να ονειρεύεσαι το δικό σου!

Ρουμανία και εθελοντισμός; Δείτε τη ζωή… αλλιώς! Η Ελένη μας αφηγείται την ιστορία της!

Τι μπορεί να κάνει ένας εθελοντής στη Ρουμανία; Πολλά και ωραία… αν είσαι ο Διαμαντής!

EVS στη Ρουμανία;;; Γιατί όχι; Ο λόγος στη Σοφία!