To You in Europe αναζητά 3 εθελοντές για το πρόγραμμα εθελοντισμού σύντομης διάρκειας με τίτλο Step up in your life (Ιούνιος 2018) με θέμα τη διοργάνωση και συμμετοχή στο Καρναβάλι της πόλης, στο πανέμορφο Ρούσε της Βουλγαρίας. Συνολικά στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 22 εθελοντές από Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν, Τυνησία, Τουρκία και Ελλάδα. To πρόγραμμα επιδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή, τα έξοδα ταξιδίου ενώ δίνεται και ένα μικρό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Δείτε εδώ πως πέρασαν οι εθελοντές μας πριν ένα χρόνο στο ίδιο πρόγραμμα!

Ακολουθούν πληροφορίες στα Αγγλικά, στο παρακάτω αρχείο.

https://drive.google.com/file/d/1lH9PH33eX0jYYs7gv0toaXbTEo-NlZs-/view?usp=sharing

 

EVS στο Ρούσε της Βουλγαρίας; Οι 5 εθελοντές μας περιγράφουν μια αξέχαστη εμπειρία!

 

Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στείλε μας το βιογραφικό σου και ένα motivation letter όπου θα αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στο youineurope.evs@gmail.com.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την ελληνική ομάδα κατ’ εξαίρεση η ημερομηνία έχει παραταθεί και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως τις 12 Μαρτίου 2018.

*Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν αποκλείει τη συμμετοχή των εθελοντών σε πρόγραμμα εθελοντισμού μεγαλύτερης διάρκειας.