Η Ανδαλουσία είναι μια από τις πιο όμορφες και πιο τουριστικές περιοχές της Ισπανίας. Και εμείς στο You In Europe είμαστε χαρούμενοι που η  περσινή μας ανταλλαγή νέων που έγινε εδώ στην Ελλάδα, θα συνεχιζόταν σε ένα προάστιο της Μάλαγα δίπλα στη θάλασσα.

Τέλος Ιουλίου λοιπόν παλιοί φίλοι από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία Ελλάδα και Ισπανία, καθώς και νέοι συμμετέχοντες, συναντήθηκαν στο Cala de Mijas για 8 μέρες σε ένα πρόγραμμα που ξεχείλιζε  από προσφορά, αλληλεγγύη, και προσπάθεια να γεμίσουμε με αγάπη κάποιους ξεχωριστούς συμμετέχοντες.

10 παιδιά με ειδικές ανάγκες -αν είναι σωστος ο όρος- ζήσανε μαζί μας για 4 μέρες. Τέσσερις πραγματικά ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ μέρες για όλους μας, όπου δώσαμε όλη την αγάπη και τη δημιουργικότητα που είχαμε ώστε οι ξεχωριστοί φίλοι μας να νοιώσουν «ένας από εμάς». Και χωρίς ίχνος υπερβολής ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Κοιτάζοντας τα πρόσωπα ΟΛΩΝ μας στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μπορείτε και σεις να δείτε, θα καταλάβετε τα συναισθήματα που νοιώσαμε! Οι φίλοι μας έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, κολύμπησαν, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, έφαγαν και ήπιαν μαζί μας. Όπως εμείς, ΙΣΟΙ με μας!!! Αυτός εξάλλου ήταν και ο τίτλος της δράσης μας

European Youth Equality.  Ευρωπαϊκή  Νεανική Ισότητα.

Στο τέλος έχοντας μέσα στην καρδιά μας τα μάτια και τα βλέμματα των ξεχωριστών φίλων μας σκεφτήκαμε ποσό σε αρκετούς από μας άλλαξαν στερεότυπα που ρίζωναν μέσα μας. Τόσο που πριν από αυτή την ανταλλαγή κάποιοι πιστευαμε ότι δεν μπορούσαμε να ζούμε μαζί τους ενώ μετά δεν μπορούσαμε να ζούμε χωρίς αυτούς!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα ζήσαμε, στο παρακάτω βίντεο:

https://docs.google.com/file/d/0BygvmkPI5xPTNnFzUC1CMkVRRjg/edit