To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό DANSK ICYE ανακοινώνουν 2 θέσεις της Ευρωπαικής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS για την πόλη Løgstør της Δανίας, με αντικείμενο την υποστήριξη ατόμων με νοητική αναπηρία.

Το πρόγραμμα, διάρκειας από 10 Σεπτεμβρίου 2017 έως 30 Ιουνίου 2018, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαική Ένωση και το Erasmus+ και προσφέρει στους εθελοντές διαμονή σε σπίτι μαζί με άλλους 2 εθελοντές από διαφορετικές χώρες, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης-λήξης προγράμματος καθώς και ένα μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά έξοδα του κάθε εθελοντή.

Εάν είσαι 22 έως 30 χρονών και ενδιαφέρεσαι πραγματικά να προσφέρεις στα άτομα με αναπηρία, βελτιώνοντας τις δεξιότητές σου και απολαμβάνοντας τη ζωή σε μια διαφορετική χώρα, δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου τώρα!!!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε θέση και κάνε την αίτησή σου, κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας το έγγραφο (Application Form) που θα βρεις στα παρακάτω links.

Løgstørtilbuddene: http://www.icye.dk/loegstoer-tilbudene/

Limfjordsskolen:http://www.icye.dk/limfjordsskolen/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στείλε την αίτησή σου στο evs@icye.dk με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com το αργότερο μέχρι τις 13 Αυγούστου 2017!

Στα στοιχεία του οργανισμού αποστολής (Sending Organisation) συμπληρώνεις:

Name: You in Europe
Address: Omonoias 27 Square, Nea Moudania
Phone: 0030 2373065621
Email: youineurope.evs@gmail.com
Contact Person: Pagona Stavroula
PIC: 949508072
Fax: –
Skype: You In Europe

Για οποιαδήποτε απορία έχεις για το EVS ρίξε μια ματιά στον mini οδηγό μας εδώ:
https://youineurope.gr/kit/#evs-kit
και φυσικά μπορείς πάντα να μας βρεις στο youineurope.evs@gmail.com

Καλή επιτυχία!