To You in Europe,  σε συνεργασία με τον οργανισμό Baltic Regional Fund της Λετονίας, προσκαλούν όσους εργάζονται με νέους, youth workers, youth leaders, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, να συμμετέχουν στο Training Course «Inside Outside» με θέμα την προσέγγιση της συναισθηματικής και κοινωνικής νοημοσύνης, μέσα από μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προτείνει εργαλεία και μεθόδους ανάπτυξης των παραπάνω δεξιοτήτων με απώτερους ωφελούμενους τους νέους, και ειδικά τους νέους με λιγότερες ευκαιρίες.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν 3 άτομα από κάθε χώρα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας και στο πανέμορφο καταπράσινο Puduri, από τις 8 έως τις 15 Ιουλίου 2018.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή και διατροφή (3 γεύματα) καθώς και το κόστος του ταξιδιού μέχρι το ποσό των 275 ευρώ. Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο, 30 ευρώ.

Δες αναλυτικά όλες τις πληροφορίες στο έγγραφο που ακολουθεί και συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος στο παρακάτω link, μέχρι τις 5 Μαΐου 2018.

https://drive.google.com/file/d/15lQmMUKT5I7KrX5A2p__T8djOeF8vTCM/view?usp=sharing

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο youineurope@gmail.com