Το You in Europe σε συνεργασία με τον Γερμανικό Οργανισμό JugendKulturarbeit σε προσκαλούν να πάρεις μέρος στην Ανταλλαγή Νέων “Jetsam” που θα πραγματοποιηθεί στο Oldenburg της Γερμανίας από τις 16-24 Οκτωβρίου 2017, με θέμα το θέατρο ως εργαλείο εμψύχωσης των νέων.

Στην ανταλλαγή θα συμμετέχουν νέοι και νέες από την Ισπανία, Γαλλία, Λετονία, Ελλάδα, Πολωνία, Σλοβενία και Γερμανία με σκοπό να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου ως μέσο διαλόγου για την κοινωνική υπευθυνότητα, την οικολογία, τη διαπολιτισμικότητα και την ενεργό συμμετοχή των νέων. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παραγωγή μιας θεατρικής performance και video με αντικείμενο όλες τις παραπάνω θεματικές.

Στην ανταλλαγή θα συμμετέχουν 6 νέοι και νέες 18-22 ετών από την Ελλάδα καθώς και 1 leader (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Erasmus+ και καλύπτει στους συμμετέχοντες διαμονή, διατροφή (3 γεύματα την ημέρα) και τα έξοδα ταξιδίου μέχρι το ποσό των 275 ευρώ.

Κόστος συμμετοχής στην ανταλλαγή 30 ευρώ. Εάν είσαι 18-22 ετών και σε ενδιαφέρει να πάρεις μέρος σε αυτή την ξεχωριστή ανταλλαγή, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση ενδιαφέροντος στο παρακάτω link μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

https://goo.gl/forms/Pr932RHh3a6aqbZw1

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις διάβασε τον mini οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για τα προγράμματά μας εδώ: https://youineurope.gr/kit/ 
Εάν εξακολουθείς να έχεις αναπάντητες απορίες, μη διστάσεις να μας βρεις στο youineurope@gmail.com.