Ένας από τους τομής δράσης του «You in Europe» είναι η διοργάνωση Training Courses, δηλαδή σεμιναρίων που στοχεύουν στην κατάρτιση όσων, είτε ως μονάδες είτε ως φορείς, δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας.
Εκπαιδευτικοί, youth workers, κοινωνικοί λειτουργοί και επαγγελματίες που εμπλέκονται στον τομέα της υποστήριξης/εκπαίδευσης των νέων, έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, απόψεις και καλές πρακτικές και μέσα από μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης να αποκτήσουν χρήσιμα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στο έργο τους.
Μέσα από τα σεμινάρια ενισχύονται οι δεσμοί των οργανώσεων, δημιουργούνται νέες συνεργασίες και καλλιεργείται το έδαφος για καινούρια σχέδια, ποιοτικές συμπράξεις και περισσότερα δίκτυα.
Εάν λοιπόν ασχολείσαι ή σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με την υποστήριξη των νέων, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια του «You in Europe» και να γνωρίσεις καλύτερα τις δυνατότητες που σου προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στον τομέα της Νεολαίας!
Και όλα αυτά δωρεάν ή με ελάχιστο κόστος, αφού τα προγράμματα αυτά είναι επιδοτούμενα από την Ε.Ε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεσαι για όλα τα τρέχοντα σεμινάρια που διοργανώνει το You in Europe!

31 Αυγούστου 202131 Αυγούστου 2021

Νέο!! Σεμινάριο στην Πολωνία// Εκμάθηση ξένων γλωσσών και μη τυπική Εκπαίδευση! 13-21 Οκτωβρίου 2021!

Διδάσκεις ξένες γλώσσες, και θα σε ενδιέφερε να το κάνεις με έναν τρόπο πιο ζωντανό, ενδιαφέροντα και ελκυστικό; Θα ήθελες να γνωρίσεις περισσότερα εργαλεία μη τυπικής εκπαίδευσης, όπως το θεατρικό παιχνίδι, ο αυτοσχεδιασμός, τα παιχνίδια […]

20 Ιουλίου 202120 Ιουλίου 2021

Νέο Σεμινάριο! // Θέατρο και Μη τυπική εκπαίδευση // Πολωνία // 25.08-04.09.2021

Είσαι εκπαιδευτικός, youth worker, youth leader, και θα ‘θελες να γνωρίσεις περισσότερα για τον αυτοσχεδιασμό, την μιμική τέχνη, το σωματικό θέατρο ως εργαλείο εμψύχωσης των νέων; Εργάζεσαι με νέους και θα ήθελες να αποκτήσεις περισσότερα […]

24 Ιουνίου 202124 Ιουνίου 2021

Νέο Σεμινάριο: Good practices on Youth στην Πορτογαλία // 9-13 Αυγούστου 2021!

Εργάζεσαι με νέους και θα ήθελες να αποκτήσεις περισσότερα εργαλεία και γνώσεις σχετικά με:

  • τον σχεδιασμό εθελοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν τους νέους;
  • την εξεύρεση αποτελεσματικότερων λύσεων στα προβλήματα που τους απασχολούν;
  • τις καλές […]
11 Ιουνίου 202111 Ιουνίου 2021

ΝΕΟ! Σεμινάριο στο Βερολίνο: Το Θέατρο ως φορέας Κοινωνικής Αλλαγής // 19-28/7/2021

Εργάζεσαι με νέους και αγαπάς το θέατρο; Θα ήθελες να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο ενδυνάμωσης και κοινωνικής αλλαγής; Τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!

To You in Europe […]

26 Μαΐου 202126 Μαΐου 2021

Νέο! Σεμινάριο «The Clown Path» 7-16 Ιουνίου 2021 στην Πολωνία!

Εργάζεσαι με νέους και θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο του κλόουν ως εργαλείο εκπαίδευσης, συμπερίληψης και ενσωμάτωσης των νέων;

Τότε το σεμινάριο κατάρτισης «Clown path», που θα διεξαχθεί στο […]

15 Απριλίου 202115 Απριλίου 2021

Νέο! Σεμινάριο στο Bansko της Βουλγαρίας: Digital youth work! 4-11 Ιουνίου 2021!

To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό Alternativi International, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο σεμινάριο Digital Υouth work που θα πραγματοποιηθεί στο Bansko της Βουλγαρίας, από 4 έως 11 Ιουνίου 2021.

Εργάζεσαι με […]

Load More Posts