Ένας από τους τομής δράσης του «You in Europe» είναι η διοργάνωση Training Courses, δηλαδή σεμιναρίων που στοχεύουν στην κατάρτιση όσων, είτε ως μονάδες είτε ως φορείς, δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας.
Εκπαιδευτικοί, youth workers, κοινωνικοί λειτουργοί και επαγγελματίες που εμπλέκονται στον τομέα της υποστήριξης/εκπαίδευσης των νέων, έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, απόψεις και καλές πρακτικές και μέσα από μεθόδους μη τυπικής εκπαίδευσης να αποκτήσουν χρήσιμα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στο έργο τους.
Μέσα από τα σεμινάρια ενισχύονται οι δεσμοί των οργανώσεων, δημιουργούνται νέες συνεργασίες και καλλιεργείται το έδαφος για καινούρια σχέδια, ποιοτικές συμπράξεις και περισσότερα δίκτυα.
Εάν λοιπόν ασχολείσαι ή σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με την υποστήριξη των νέων, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια του «You in Europe» και να γνωρίσεις καλύτερα τις δυνατότητες που σου προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ στον τομέα της Νεολαίας!
Και όλα αυτά δωρεάν ή με ελάχιστο κόστος, αφού τα προγράμματα αυτά είναι επιδοτούμενα από την Ε.Ε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεσαι για όλα τα τρέχοντα σεμινάρια που διοργανώνει το You in Europe!

24 Νοεμβρίου 202224 Νοεμβρίου 2022

Νέο TC!! «Inspire Youth-Empower Youth workers» στο Aveiro της Πορτογαλίας 22-28/1/2023

Εάν εργάζεσαι με νέους και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις περισσότερα εργαλεία πάνω στις ψηφιακές δεξιότητες για να μπορέσεις να προσεγγίσεις και να αλληλεπιδράσεις καλύτερα με τους νέους, τότε το σεμινάριο με τίτλο «Inspire Youth – Empower Youth […]

27 Σεπτεμβρίου 202227 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο σεμινάριο στη Μαδέρα, Πορτογαλία // «Action for Inclusion» // 24 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2022

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους νέους με αναπηρία να ενσωματωθούν πιο εύκολα στην κοινωνία και να μην νοιώθουν αποκλεισμένοι; Μπορεί αυτό να γίνει μέσα από την τέχνη;

Εάν εργάζεσαι με νέους και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις περισσότερα […]

26 Σεπτεμβρίου 202226 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο Σεμινάριο στη ΔΑΝΙΑ // Critical thinking and media literacy in youth work // 25 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2022

Πόσο εύκολο είναι να αναπτύξεις κριτική σκέψη σε μια συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογική πραγματικότητα; Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους νέους να σταθούν αποτελεσματικά απέναντι στα θετικά αλλά και τις παγίδες του ψηφιακού κόσμου;

Εάν εργάζεσαι με νέους […]

26 Σεπτεμβρίου 202226 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο! Training Course στο Bansko της Βουλγαρίας // «Digital Youth Work» // 5-13 Νοεμβρίου

To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό Alternativi International, σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στο σεμινάριο Digital Υouth work που θα πραγματοποιηθεί στο Bansko της Βουλγαρίας, από 5 έως 13 Νοεμβρίου 2022.

Εργάζεσαι με […]

Load More Posts